Descriere

Material: 
– PAL Melaminat, grosime 36 mm. Clasa de siguranță E1ce reprezintă un nivel considerat ca sigur de Organizația Mondială a Sănătății
– Margine: ABS 0,5mm
– Rezistent la zgârieturi și alte daune mecanice
– Își păstrează forma și proprietățile fizice pentru o perioadă lungă de timp.

Informații suplimentare:
Masa Town este o piesă de mobilier modernă și elegantă, perfectă pentru a fi utilizată într-o varietate de medii. Blatul mesei este realizat din plăci de PAL melaminat de 36 mm, care sunt durabile și ușor de curățat, oferind o suprafață plată și uniformă pentru a servi mâncarea sau pentru a lucra.
Picioarele și cadrul metalic al mesei oferă stabilitate și rezistență, permițând mesei să suporte greutatea și să reziste la uzură. De asemenea, picioarele metalice oferă un aspect modern și minimalist, care se potrivește perfect în decorurile contemporane.
Această masă este disponibilă în diferite dimensiuni și culori ale blatului. Ea poate fi folosită ca masă de bucătărie, masă de muncă sau masă de conferință în funcție de nevoile tale.
În general masa Town, cu lățimea de 275 cm și adâncimea de 130 cm, este o alegere excelentă pentru cei care caută o masă modernă, practică și rezistentă, care să ofere o soluție estetică și funcțională pentru spațiul lor.

Intreținere:
Suprafața mobilierului trebuie curățată cu o cârpă moale umedă scursă bine. Evită utilizarea substanțelor chimice agresive și abrazive.
Culoarea produsului din fotografie poate varia ușor ca ton față de cea reală datorită redării culorii monitorului dvs.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masă de conferință TOWN BETON 2750×1300”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *