Descriere

Material: 
– PAL Melaminat, grosime 18 mm. Clasa de siguranță E1ce reprezintă un nivel considerat ca sigur de Organizația Mondială a Sănătății
– Margine: ABS 0,5mm
– Rezistent la zgârieturi și alte daune mecanice
– Își păstrează forma și proprietățile fizice pentru o perioadă lungă de timp.

Informații suplimentare:

Patul mansardat din setul pentru copii „Mambo” este un model dragut si confortabil. Există o zonă de dormit la etaj, iar dedesubt o zonă de joacă. Patul este dotat cu laterale pe toate laturile, ceea ce va crea conditii pentru un somn sanatos si sigur.Zona de dormit 90x200cm. O combinație discretă de culori aduce armonie și liniște în interior, ceea ce poate fi util atunci când trebuie să liniștiți un copil furios. Baza este inclusa. Sălteaua se achiziționează separat, dimensiunea saltelei recomandate este de 900×2000. Se recomandă să achiziționați separat scara atașată Mambo SB-01 și scara cu sertare Mambo SG-02. Patul poate fi completat cu o masă din seria „Mambo SM-03” sau un loc de dormit suplimentar „Mambo SP-04”. Salteaua se achizitioneaza separat.
Intreținere:
Suprafața mobilierului trebuie curățată cu o cârpă moale umedă scursă bine. Evită utilizarea substanțelor chimice agresive și abrazive.
Culoarea produsului din fotografie poate varia ușor ca ton față de cea reală datorită redării culorii monitorului dvs

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pat etajat pentru copii MAMBO”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *