Descriere

 

Material: 
– Blat pal melaminat, grosime 36 mm.
– Margine: ABS 2,0 mm
– Cadru metal
– Rezistent la zgârieturi și alte daune mecanice
– Își păstrează forma și proprietățile fizice pentru o perioadă lungă de timp.

Informații suplimentare:
Masa de bar Xena este o piesă de mobilier modernă și comodă, potrivită pentru amenajarea unei zone de socializare în bucătărie sau living. Această masă de bar are o formă dreptunghiulară, oferind o suprafață spațioasă pentru servirea băuturilor sau a gustărilor, precum și pentru petrecerea timpului cu prietenii și familia.
Masa este realizată dintr-un material durabil și ușor de întreținut, PAL melaminat de 36 mm, și poate fi executată la comandă într-o varietate de finisaje și culori pentru a se potrivi cudesignul și stilul casei tale. În plus, Xena este dotată cu picioare metalice robuste și elegante, care oferă stabilitate și susținere în timpul utilizării.
Această masă este potrivită pentru petrecerea timpului cu prietenii și familia, dar și pentru a crea o atmosferă relaxantă și primitoare în bucătărie sau living.
Masa are o lățime de 60 cm, iar lungimea de 180 cm, cu o înălțime de 100 cm, de aceea este potrivită atât pentru spații mari, cât și pentru cele mai restrânse, oferind astfel versatilitate și adaptabilitate în orice mediu.
Masa de bar Xena este, deci, aceea piesă de mobilier elegantă și practică, perfectă pentru a crea o zonă de socializare confortabilă și modernă în livingul sau bucătăria ta.

Intreținere:
Suprafața mobilierului trebuie curățată cu o cârpă moale umedă scursă bine. Evită utilizarea substanțelor chimice agresive și abrazive.
Culoarea produsului din fotografie poate varia ușor ca ton față de cea reală datorită redării culorii monitorului dvs.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASA BAR XENA 1800X600”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *