Descriere

Material: 
– Blat HPL
– Cadru metal
– Rezistent la zgârieturi și alte daune mecanice
– Își păstrează forma și proprietățile fizice pentru o perioadă lungă de timp.

Informații suplimentare:
Masa de bar Dolores este o piesă de mobilier modernă și comodă, potrivită pentru amenajarea unei zone de socializare în bucătărie sau living. Această masă de bar are o formă dreptunghiulară, oferind o suprafață spațioasă pentru servirea băuturilor sau a gustărilor, precum și pentru petrecerea timpului cu prietenii și familia.
Blatul mesei date este executat HPL, un material presat la presiune înaltă, compus din mai multe straturi de celuloză, împregnat în rășină termorezistentă.
Materialul este rezistent la :

  • Apă
  • Uzură
  • Ușor de prelucrat

În plus, Dolores este dotată cu picioare metalice robuste și elegante, care oferă stabilitate și susținere în timpul utilizării.
Această masă este potrivită pentru petrecerea timpului cu prietenii și familia, dar și pentru a crea o atmosferă relaxantă și primitoare în bucătărie sau living.
Masa are  o lățime de 54 cm, iar lungimea de 130 cm, cu o înălțime de 105 cm, de aceea este potrivită atât pentru spații mari, cât și pentru cele mai restrânse, oferind astfel versatilitate și adaptabilitate în orice mediu.
Masa de bar Dolores este, deci, aceea piesă de mobilier elegantă și practică, perfectă pentru a crea o zonă de socializare confortabilă și modernă în livingul sau bucătăria ta.

Intreținere:
Suprafața mobilierului trebuie curățată cu o cârpă moale umedă scursă bine. Evită utilizarea substanțelor chimice agresive și abrazive.
Culoarea produsului din fotografie poate varia ușor ca ton față de cea reală datorită redării culorii monitorului dvs.</strong

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASĂ BAR DOLORES 1300*500”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *