Descriere

Material: 
– Blat pal melaminat, grosime 36 mm.
– Margine: ABS 2,0 mm
– Cadru metal
– Rezistent la zgârieturi și alte daune mecanice
– Își păstrează forma și proprietățile fizice pentru o perioadă lungă de timp.

Informații suplimentare:
Masa de bar Kleo este o piesă de mobilier modernă și elegantă, potrivită pentru amenajarea unei zone de socializare în bucătărie sau living. Această masă are un design minimalist și simplu, cu un blat rotund din PAL melaminat de 36 mm, un material durabil, ușor de întreținut, și cu picioare metalice robuste dar elegante.
Blatul rotund oferă o suprafață compactă pentru servirea băuturilor și gustărilor, precum și pentru petrecerea timpului cu prietenii și familia. Forma rotundă a mesei este ideală pentru a încuraja conversațiile și interactivitatea, oferind un mediu relaxant și primititor pentru toată lumea.
Picioarele metalice sunt concepute pentru a oferi stabilitate și suport solid în timpul utilizării. Materialul metalic oferă o durabilitate și o rezistență sporită la intemperii și coroziune. De asemenea, atât blatul cât și picioarele sunt disponibile în mai multe culori și finisaje, astfel încât să se potrivească cu designul și stilul casei tale.
Această masă de bar este potrivită pentru orice dimensiune de spațiu, fiind ideală pentru zonele de living sau bucătărie mai restrânse sau pentru încăperi mai mari, oferind versatilitate și adaptabilitate în orice mediu.
Fiind mică, Kleo are un diametru de 60 cm și înălțimea de 110 cm, această masă este ușoară, ceea ce o face ușor de mutat și reamenajat.
Kleo este o alegere excelentă pentru cei care caută o piesă de mobilier modernă și elegantă pentru zona lor de socializare.

Intreținere:
Suprafața mobilierului trebuie curățată cu o cârpă moale umedă scursă bine. Evită utilizarea substanțelor chimice agresive și abrazive.
Culoarea produsului din fotografie poate varia ușor ca ton față de cea reală datorită redării culorii monitorului dvs.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASĂ BAR CLEO H110xD60”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *