Descriere

Material: 
– PAL Melaminat, grosime 18 mm. Clasa de siguranță E1ce reprezintă un nivel considerat ca sigur de Organizația Mondială a Sănătății
– Margine: ABS 0,5mm
– Rezistent la zgârieturi și alte daune mecanice
– Își păstrează forma și proprietățile fizice pentru o perioadă lungă de timp.

Informații suplimentare:
Raftul Urban Box este complementarea perfectă pentru un birou sau living amenajat în stil modern și ergonomic, fiind conceput drept o unitate pentru depozitare funcțională a obiectelor de birotică sau consumabile, astfel încât acestea să fie mereu la îndemână.
Raftul este fabricat pe o structură metalică sudată rezistentă, vopsit în câmp electrostatic și blat din PAL melaminat cantuit.
Raftul dispune de 4 polițe deschise cu înălțimea între ele de 34 cm, și un dulap inferior cu înălțimea interioară de 84 cm, pentru păstrarea bunurilor și materialelor precum cartușe, cerneală, hârtie și accesorii birotică.
Ușile dulapului interior sunt dotate cu balamale de închidere lentă.
Acest raft are lungimea de 90 cm, iar adâncimea polițelor constituie 34 cm. Înălțimea totală a raftului este de 210 cm și este dotat cu piciorușe reglabile.

Intreținere:
Suprafața mobilierului trebuie curățată cu o cârpă moale umedă scursă bine. Evită utilizarea substanțelor chimice agresive și abrazive.
Culoarea produsului din fotografie poate varia ușor ca ton față de cea reală datorită redării culorii monitorului dvs.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Raft metal URBAN 90 BOX”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *